Vaikuttavat cocktailit

Aivan kuten parfyymin kohdalla, kyse on tasapainosta, vivahteista ja yllättävistä kontrasteista. Kun nämä kaksi maailmaa kohtaavat, syntyy jotakin ainutlaatuista: elämys, joka hurmaa sekä aistit että seuran. Tässä esittelemme cocktaileja, jotka tekevät vaikutuksen ja tuovat eleganssia sekä luonnetta jokaiseen tilaisuuteen.

1Profumum Roma Confetto & French Connection twistillä

Profumum Roma Confetto on gourmand-klassikko – pehmeä, lämmin ja makea, selkeillä manteli- ja vaniljanuoteilla. Tämä cocktail leikkii samoilla sävyillä Amaretton, vaniljasiirapin ja kevyen anisraikkaan Pernod-flambeerauksen avulla. Lopputulos on hienostunut drinkki, jossa on sama iloisuus kuin itse tuoksussa.

  • Flambeeraa 1 cl Pernodia (tai muuta anislikööriä) cocktail-lasissa
  • Ravista 3 cl konjakkia, 3 cl Amarettoa ja 1 cl vaniljasiirappia
  • Kaada lasiin
  • Lisää päälle ohut kerros kevyesti vatkattua kermaa
  • Koristele kahvipavuilla

2Acqua di Parma Peonia Nobile & Clover Club

Acqua di Parma Peonia Nobile on elegantti ja ajaton, marjaisilla vadelmavivahteilla, pionin kukkaisuudella ja mausteisella patchouli-pohjalla. Clover Club, klassinen ginipohjainen cocktail, heijastaa samaa yhdistelmää raikasta hapokkuutta, makeutta ja hienostunutta kerroksellisuutta. Juoma niille, jotka arvostavat hienovaraista ylellisyyttä.

  • Keitä vadelmasiirappi: 3 dl sokeria, 150 g vadelmia ja 1,5 dl vettä
  • Lisää 5 cl giniä, 3 cl sitruunamehua, 2 cl vadelmasiirappia ja 2 cl munanvalkuaista shakeriin
  • Ravista ilman jäätä, kunnes vaahto muodostuu
  • Lisää jää ja ravista uudelleen kylmäksi
  • Siivilöi lasiin ja koristele vadelmilla ja mintulla

3QOT Bellini Brutal & Brutal Bellini Twist

Bellini Brutal QOT:lta on rohkea tuoksu – raikasta bergamottia, trooppista mangoa, mausteista pinkkiä pippuria ja maanläheinen, puinen pohja. Näistä kontrasteista inspiroitunut cocktail on moderni ja yllättävä versio klassisesta Bellinistä. Hedelmäinen ja raikas, mutta hienoisella mausteisuudella, joka tekee vaikutuksen.

  • Murskaa 3–4 palasta tuoretta mangoa ja siivilöi soseeksi
  • Sekoita 2 cl mangososetta, 1 cl sitruunamehua ja ripaus murskattua pinkkiä pippuria samppanjalasiin
  • Lisää 1 cl sokerisiirappia (halutessa teellä maustettua syvyyden vuoksi)
  • Täytä kylmällä prosecolla tai samppanjalla
  • Koristele kuivatulla mangosiivulla ja rosmariinilla

TUTUSTU TUOKSUIHIN